Numele meu este Daniel Varga si sunt consultantul dumneavoastra in domeniul echipamentelor industriale pentru prelucrare metale din partea www.masinilaser.ro si www.bielda.com

Ce oferim?    • Inainte să fim furnizori, suntem clienti. Analizam cu maxima atentie echipamentele pe care le oferim in piata astfel incat sa obtinem cel mai bun raport calitate-pret;    • Dispunem de un personal variat astfel incat sa acoperim toate nevoile clientilor nostri;    • Punem accentul doar pe calitatea produselor oferite;    • Ajutam clientul sa aleaga varianta optima de finantare.

Oferta noastra de echipamente este centrata in jurul urmatoarelor brand-uri:

www.bodor.com | www.warcom.it |  www.bielda.com

Oferta noastra include echipamente industriale pentru:

Masini laser pentru debitare si gravare

Prese hidraulice si electrice pentru indoirea tablei

Ghilotine pentru debitare metale

Sisteme de curatare cu laser

Roboti de sudura cu laser

Sisteme manipulare si transport tabla

Noul standard al industriei – laserul fiber

Masinile laser folosesc sursele laser Maxphotonics, Raytools sau IPG (USA).    Masinile pot fi de debitat tabla, profile sau duale (tabla+profile). Se poate opta sa fie deschise sau cu carcasa de protectie. Pentru debitarea tablei masa de lucru poate fi incepand cu 3000x1500mm pana la 12500x3200mm. Pentru debitarea tevilor si a profilelor se poate opta pentru dimensiuni cuprinse intre 3m si 9.5m in functie de tipul de masina.    La noi puteti gasi echipamentul laser potrivit pentru nevoia dumneavoastra in ceea ce priveste curatarea si sudarea materialelor metalice

Echipamente hidraulice pentru prelucrarea tablei

Gama noastra foarte variata include prese pentru indoire tabla,  pentru debitare, pentru stantare, pentru dimensiuni mari (peste 8500 mm) sau pentru dimensiuni mici (de la 2500 mm), cu sisteme avansate pentru control sau sisteme care acopera nevoile de baza.

Versatilitate in domeniul debitarii si gravarii – laserul cu tub CO2 si fiber de putere mica

Gama de masini destinata debitarii materialelor nemetalice si gravarii. Fie ca discutam de masini mici de 200x200mm sau de masini mari de 2500x1300mm la noi gasiti masina potrivita pentru nevoia dumneavoastra.

Cu deosebita consideratie,

Daniel Varga

Area Sales Manager

0757.030.907

vanzari@masinilaser.ro | sales@bielda.com

www.masinilaser.ro | www.bielda.com